fredag 28 oktober 2011

it's coming to an end.

nu är det äntligen bestämt. anna phoenix is coming to an end.

efter sex år av det vackraste jag någonsin skapat tillsammans med min älskade syster är det dags att ta farväl och lägga anna phoenix på hyllan. sex år av att ha spillt känslor och av att ha been putting ourselves out there kommer att avslutas, och det ska jag förklara till allmänheten. hur?

jag har suttit och försökt få vettiga ord ur mig för att förklara allt. förklara vad dessa år har gett mig, förklara varför jag får en klump i halsen i skrivande stund, förklara vad som får tårar att bränna mina ögonlock när jag tänker på att allt detta tar slut, men som ändå på samma gång ger en lättnadskänsla. hur förklarar jag i ord att en av de bästa sakerna som någonsin har hänt mig håller på att ta slut?

jag ska fortsätta kämpa med att skriva. följ med.

kärlek och PZ.

onsdag 26 oktober 2011

visioner

jag har stenhårda visioner!

en kväll när jag inte fick sömn (och vakiosti snarkade S redan efter 2 minuter, murr...) fick jag mittiallt slående visioner i huvudet. CUPCAKES! jag vet inte riktigt varför men nu har jag ca 327 olika cupcake-, muffins- och tårtdekorationer i huvudet som jag bara MÅSTE få förverkliga. så ska någon ha en kaffebjudning - call me! jag älskar att baka och laga mat, så varför inte åtminstone testa? sådär för några extra slantar på sidan om.

ALLTSÅ - varför ska man bara hålla sig till ett område av experties i sitt liv? GÖR FÖR FAN ALLT DU VILL! allt man känner att man vill testa eller vara bra på, why not?! musiken är naturligtvis först på min lista, men nästa år övergår mina musikstudier i engelskastudier. alltså något helt annat. jag diggar också att måla, så jag gör det ibland. att scrappa och pyssla är stenhårt enligt mig, så jag gör det. jag har fått en aha-upplevelse gällande dagens "ytliga" del av samhället, och intresserar mig massor för tillfället i smink, hår och klädsel. jag gör ALLT, gör det du också!

ja, djupa poänger och så vidare. men får man en aha-upplevelse gällande vad som helst, varför inte sprida budet?

lite lättsammare fakta: jag går alltså på producentlinjen på min skola. någon på min klass (ingen aning om vem) har spelat in sång i en C414-mick. OCH HAFT DEN FEL VÄG. förlåt, förlåt, jag tycker om er alla, men... HAHAHA...

över från dagens skratt till dagens (eller egentligen gårdagens) WOW - check out MICHAEL WINSLOW på youtube. ni kanske känner igen honom från någon film... helt otrolig typ!!!

that's allt för mig, nu sticker jag på kääf. tjolahopp!

PZ.

söndag 23 oktober 2011

båtuppsläääääp

wuppiduu, jag vill ju va' som du-hu-huu...

JÄVLA LÅT SOM INTE LÄMNAR MITT HUVUD IFRED!

ehum. positivitet var det, jo. festen igår var lyckad, det var faktiskt riktigt roligt att agera kaffetant. vi beslöt dock med S att bli hemma hos honom efter festen, och hamnade på grund av sluthet och allt för tunga ögonlock att skippa harry's igår kväll. men en annan gång!

idag har vi fått massor gjort, nej nou va he satan va vi har grejja. jag lär mig med den här farten att bli en riktig lanttistjej. inte direkt en titel som klingar vackert i mina öron, men hey, sådant här är bra att kunna.

dagens stora projekt var att ta upp en av S familjs båtar, den som oftast används till att köra till mise (holmen var sommarstugan ligger). ett projekt som tog lääääänge. men efter en massa perklande, dragande och sittande på järnrör på traktorn är vi klara. AJ MIN RÖV för det första, men för det andra så kändes den friska luften behövd. förutom allt detta har vi idag hunnit vara via malmen (pargas centrum för icke-vetande) för att köpa mat, och framför oss ligger ännu att hina S bil till nån form av autokorjaamo. (kommer inte på vad det heter på svenska just nu... bilverkstad!!! där var det!!!)

imorgon tillbaka till skolan. jag kunde vara mer entusiastisk än såhär. men nästa helg blir awesome i alla fall. RIZZLE har keikka i k-stad och J kommer upp till lappfjärd redan på fredag. ost- och ölkväll luvassa! sten.

men NU --> uutiset. haha, like yeah. vill ha ny cosmo.

PZ.

lördag 22 oktober 2011

60-årsfest


lingonskogen!

idag är jag servitris (aka kaffekoppsradare med brett leende) på en 60-årsfest. det kommer att bli intressant! efter att allt e bortroadat från festen sticker jag och S oss in till harry's för att kolla in kimme o anttu duo, and theeeeeen... SOVA!

men nåja. bjuder på en bild från sommaren inspelningssessioner. denna bild blev bakgrundsbild på ett antal planscher och dylikt. saknar sommaren en aning, men hey, vintern är också MYSPYS gånger tusen! tufft ju!

men åh ja, vi ses!

PZ.

fredag 21 oktober 2011

"nytt liv" för miljonte gången.

senaste inlägget i januari. hupsista.

jag tänker VERKLIGEN inte skriva ett "uppdatera allt som hänt sedan senaste inlägget"-inlägg. tvi, usch och fy satan heller.

MEN!

så mycket kan jag hastigt informera om att andra året på lafo är i skick, jag och S chillar oftast i vår kämppä som ligger nära skolan (billig hyra, hipp hurra!), jag har ingått en pakt om en hälsosammare livsstil (i vilken ingår att jag och ovannämnda stenhårt ska börja träna) OCH infopunkt nr sista: testade basar i soitinlaine i åbo igår, och föll ner i kärleksdiket at the touch of TVÅ st som jag testade. när jag väl ska köpa, bered er på en CAPS LOCK-statusuppdatering om hur jag inte kunde motstå någon av dem och i min iver spontanköpte båda. nåh, lär ta åtminstone en månad innan plånboken tillåter detta, men håll utkik!

fun fact nr bizillion: jag har en LG touchscreen nu and I LOVE IT! S har också en (jo, helt likadan faktiskt, löjligt jag vet. vi har i varje fall inte matching tracksuits på oss när vi länkar!).

men nu, less wordspilling and more lackande av naglar och desperate housewives!
until next time, adios.

PZ.