torsdag 29 december 2011

allmänt hit och dit

julen kom och gick. julen 2011 kom att bli min första någonsin borta från min familj. den spenderades istället i Pargas tillsammans med min underbara pojkvän och hans familj och släkt. en annorlunda jul var uppfriskande trots att jag blev och sakna våra traditioner där hemma. men både jag och killen fick ändå lite ta del av också den, när vi tjuvstartade julen hemma hos mig en vecka på förhand. god julmat, julshopping, presenter och mys framför brasan med familjen kändes super.

för tillfället sitter jag i Pargas och njuter av ledigheten. morgondagen är speciell för mig och S, och vi firar den därför med biobesök i Åbo. nyåret ska också firas här, men efter det sticker jag iväg för att spendera jullovets sista vecka hos pappa i Tammerfors, och sedan även hemma.

vi har en träff tillsammans med älskade, älskade Almost a Dozen den 5 januari. jag hade inte alls planerat att åka hem under lovet, men ett tillfälle att umgås och sjunga med favoritDoosorna missar jag inte. aldrig i livet. det må sedan bli dyrt med tågbiljetter och bensin men det är SÅ värt det. alltid.

efter jullovet hinner vi vara i skolan en vecka, och sedan sticker S på en månads praktik. jag bli då alltså helt ensam i lägenheten i fyra veckor. kommer att kännas ytterst tomt! men jag har stora planer och massor att göra (som exempel: se på MASSOR av desperate housewives-avsnitt, något som händer ack så sällan när man bor tillsammans med en kille!) så tiden kommer säkert ändå att gå relativt fort.

vi har nuförtiden också slagit ihop ett stenhårt band i skolan. A' Gogos. vi har en keikka i Närpes 28:e januari, det är SÅÅ spännande! ska bli intressant att se hur man orkar spela bas i 2x45 minuter för första gången! blir säkert TUNGT. våra övningar har aldrig varit ens nära på lika långa. det gäller att ÖVAÖVAÖVA på egen hand bara... tillägg till alla Pargaseser: vi har keikka i Harry's 10.3, be there!

men NU ska jag pysa iväg och pussa på världens sötaste människa, så jag får ta och återkomma senare!

peace//anna.