lördag 16 oktober 2010

still rockin'

befinner mig för tillfället hemma i nedervetil. undantagsvis känns det underbart. jag känner mig dessutom febrig (jaha, vems fel är det? ;)), vilket för tillfället är riktigt skönt. jag har en fantastisk orsak att bara ta det lugnt. det jobbiga är dock att min nacke och axlar typ aldrig förr har varit såhär sjuka... AJAJAJ... behöver en seriös massage. men det har jag ju blivit lovad också, så. JEE.

lafo is better than ever. jag är så jävla lycklig där. som jag och my konstaterade, ALLT är serverat på silverfat. hela dagarna får man göra det man mest vill göra: satsa på musiken, man har roligt och kan skratta sig fördärvad varje dag med ett underbart gäng, vardagen är fylld av små guldglimtar i form av insideskämt osv, behöver man prata med någon finns alltid massor med människor där för en, maten är fantastiskt god, festerna rockar fett, solidariteten är på topp, och DESSUTOM... ja. behöver man nåt så får man det. ;) stället är underbart och människorna är underbara. KÄRLEK!

jag har börjat spela bas, fan vad det är kul. jag ska köpa en strax jag får enough pengar. det känns som något jag verkligen vill satsa på.

fick träffa daniela och ronnie igår igen, underbart. porcelain moon har keikka i jeppis idag, vill SÅ dit. vet dock inte om mitt tillstånd tillåter mig. damn. nåh, vi ska se hur jag mår mot kvällen sedan. tills det är det family guy som gäller, hurra!

meningslöst blogginlägg det här, men det gör inget. liten uppdatering bara. hoppas alla har det bra. saknar lafo redan! puss!