måndag 13 september 2010

jag älskar det här

LAFO har hittills bestått mestadels av:

bandövningar, random jamming, musikteori, skratt i samband med gemensam matlagning, branschkunskap, deep shit talk och jam ända till klockan 3 på natten med LAFO-bästis, inspelning i studion, ljudteknik, krapulafilmer, musikanalys, ali baba, musikhistoria, sittande på pakethållare (AJ), random spurguness in lappfjärd, FEST, utskällningar, solidaritet (<3), "tequila, tequila, arrribaaaaa", rövskakning, ölspel, ölpingis, biljard, kungarna av tylösand, mys, hångel, pussar, nortti, pantning, skratt, skratt, skratt, lite tårar, och en hel jävla massa KÄRLEK. kärlek åt folket, varje dag.

sounds like my kind of school, doesn't it?

speciellt tack till nico, my, samu, acke, valli, jenni, set, kimme, ronny, fredrik, kim, mika och viktor för att ni får mig att älska det här. och tack alla ni andra också för att ni gör min vardag till precis sådan som den är.

what can I say? jag har hittat hem.

torsdag 2 september 2010

LAFO

det här kan man minst sagt kalla starten på ett nytt liv. LAFO är helt otrolig, jag har aldrig trivts så bra på en skola förr som jag gör nu. det är helt fantastiskt här, och vi har redan hunnit med massor.

fick i förrgår en förfrågan av nico att vara med på hans underbara låt, något jag verkligen uppskattar. vi satt i 6 timmar och spelade å pratade i salongen på natten, och igår spelade vi in låten. demoversion bara. NAJS!

i förrgår var jag också tvungen att bjuda samma jävel på pizza. hur skulle jag kunna veta att han faktiskt orkar dyka 25 meter?! hm. nåh, jag tar igen det då nästa vad gäller.

MY är en annan fantastisk vän som jag lärt känna jättesnabbt. henne är jag med hela tiden, och igår hade vi nån jävla fnattdag på gång, vi skrattade åt ingenting i typ en halvtimme i sträck. jag låg seriöst på golvet och garvade då hon desperat försökte få sitt biljardspel att funka... åh, fyfan vad kul.

någon dag satt jag också och sjöng en massa random låtar me malin, my, valli och samu nere vid flygeln, å fy FAN vad det var kul! jag, my och malin är en superteam när det gäller sång, vi ska helt klart köra igång några projekt!

igår hände också en hel massa annat... jag tror vi lämnar saken vid det.

idag har vi haft teorilektioner, rytmlektion och lektion i teknik. ska försöka få tag på mika så ska väl jag och my åka dit och chilla med honom. nico kom precis in för att säga hejdå, han åker hem till kvällen och är i skolan imoron. en hel dag tills han fittas me mej igen, sorgligt. nu känner jag seriöst för att göra nåt helt insane med my och samu så det blir riktigt snart hejdå för min del!

som ett litet p.s., människorna här är verkligen underbara. speciellt my, nico, samu, jenni, malin, kim, mika, rosita och acke har jag fått en jävligt skön bild av hittills. tack för att ni är fantastiska. och ronnie, tack för att du ringer mig så ofta, det lyser upp min vardag att få prata några minuter per dag med min bästa vän i hela världen! love you, bro!

saknar er där hemma också. ibland. ;)

peace! <3