onsdag 21 april 2010

en början

jaha. hur inleder man en blogg?
märkte att jag redan hade en, full med gamla inlägg som längre inte betyder ett skvatt: raderade och möblerade om utsidan. en tom blogg sätter dock lite press, "ett nytt liv" eller något i den stilen. vad de nu säger.
bloggscenen blev plötsligt full av rosa och glittrande svenska bimbobloggar (ursäkta, fansen) om plastikoperationer, shopping och pappas pengar. inte riktigt min grej, så jag har för en tid blivit aningen avskräckt från att starta en egen blogg. men det är trots allt ett fantastiskt sätt att lätta på axlarnas tyngd ibland, få uttrycka sig lagom poetiskt och flummigt, eller bara få skriva om vardagens ytliga framgångar. att skriva har alltid varit en mycket resultatgivande form av terapi för mig, och en blogg som vem som helst kan se ger en viss trygghet, konstigt nog. att det finns en möjlighet att någon vet, att någon läser det man försöker uttrycka i ord, att det finns chansen att en enda människa förstår, kan identifiera sig, eller skrattar.
så, här flummade jag till det för mig själv och de eventuella läsarna som en riktigt passande start på min bloggkarriär.
peace out, arr, hamajamajaa och vidare onödigheter.
drink up, me hearties, YO HO!